Stugor

Nej, det mesta är förtillverkat och tillkapat. Vi tillhandahåller plintritningar, monteringsanvisningar och man kan få hjälp om man behöver per telefon.
Det beror på hur den ska användas. En helt oisolerad stuga går att få varm mitt i vintern men med längre uppvärmningstid. Ska du använda den ofta om vintern rekommenderar vi att man isolerar den i relaxdelen i golv och tak i hela stugan. Ska den bara användas under vår, sommar, höst och enstaka gånger under vintern, behöver den inte isoleras.

Vi rekommenderar att man isolerar; golv, vägg och tak. Vid isolering golv i bastudel byts trallgolvet ut mot golvspånskiva.

Ja, det är ett enkelt sätt att få ut vatten ur bastun och det fungerar även bra om du duschar i bastun. Ventilation in och förbränningsluft till kaminen kommer in där, den kan inte ta in mera luft genom golvet än den kan släppa ut och förbränna i kaminen, så det är inte något stort drag genom golvet. Även mitt i vintern fungerar det utan problem utan att golvet fryser, med lagom springa mellan golvtrallen. När man isolerar golv i bastun byts trallgolvet ut mot golvspånskiva, då måste tätt ytskikt sättas på.
Alla våra modeller går att spegelvända höger eller vänster vid montage. Välj ytterdörrens hängning vid beställning.

Har du andra frågor?

Fler frågor?

Om du vill komma i kontakt med oss nås vi på telefon, mejl eller kontaktformuläret nedan.

info@trabyggarna.com

0923-755 85

Törefors 225, 950 40 Kalix

Öppet måndag - fredag 07.30 - 16.00

Kontaktformulär